Alt til mor

Mor Skal jo ikke snydes - hun er jo trods alt den som sørger for at babyen kommer til verden. Jo jo, far har da også et lille lod med i den pulje, men dagligdagen hænger som regel kun sammen, fordi mor hun tager det store slæb. Derfor skal mor jo også have ting.

Vi vil gerne prøve at vise nogle ting du kan købe til mor her.

Nye negle til mor

En af de ting som under en graviditet kan tage lidt skade er mors negle. De kan blive flossede og ru. Det kan der gøres noget ved, hvis du vælger at købe nogle gelenegle til hende.

Hun vil sætte stor pris på, enten at kunne gå ned i negleshoppen og få lavet sine negle, eller at du køber en negle startpakke, så hun selv kan lave sine negle. Det kræver lidt teknik, men så giv hende tid til at lege med det. Det vil hun også elske.

Vis hende kærlighed med plakater

En måde at vise din kærlighed til mor på, er ved at give hende en mor plakat. Det kan være en personlig plakat hvor du skriver "mor" i toppen af plakaten eller tager nogle af de der findes på forhånd. Det er specielt godt til mors dag, fødselsdage og den slags.

Billigt Pigetøj

Der er ikke noget som billige pigetøj - specielt når man har 2 meget krævende piger derhjemme.

- Lene Hansson

Pigetøj

Børnetøj Online har godt nok meget forskelligt børnetøj - det passer mig rigtig godt, så jeg ikke skal lede flere steder.

- Jonna Jensen

Pigetøj Online

Der er ikke noget så tidsbesparende som at købe pigetøj online. Det har virkelig optimeret min hverdag, tak Børnetøj Online.

- Petra Lund