Pigetøj Online

Pigetøj bør købes online. Specielt hvis vi snakker om børnetøj. Der er masser af penge og tid at spare ved at handle online.

Lad mig prøve at fortælle en kort historie om køb af pigetøj på internettet. En mor i 30'erne havde 3 børn, og de gik alle 3 i børnehave eller i skolen. Moren havde et fuldtidsjob, og en mand der rejste meget. Hendes dag gik med at pakke tasker om morgenen og sørge for at de afsted i børnehave eller skole. Det var 3 piger, så masser af pigetøj der skulle med i taskerne.

Den yngste af pigerne gik som sagt i børnehave, og kom hjem hver eneste dag med beskidt tøj, og ofte flere sæt børnetøj var blevet beskidt, da de jo tit brugte regntøj eller flyverdragter i mudderet. Gymnastiksalen blev også ofte brugt, hvilket resulterede i masser af ødelagte bukser - huller på knæene den hyppigste årsag.

Den ældste af pigerne gik i 7. klasse, og pigetøj var blevet nummer 1 i hendes tanker - så der skulle hele tiden nyt pigetøj til. Hvis hun ikke fik det, ville de andre piger jo ikke følges med hende.

Dette store tøjforbrug gjorde, at de nærmest hver weekend tog ind til den store by og brugte hele dagen på at købe pigetøj. For hverdagene gik med at handle ind til madpakker og vaske pigetøjet. Det tog også ret godt på budgettet, hele tiden at skulle ind til storbyen og handle tøj - ikke mindst fordi man jo så også kom til at købe andet end pigetøj.

Løsningen

Historien ender med, at moren indser, at hun bliver nød til at optimere sin tid, hvis hun skal kunne nå det hele. Hun begynder at handle tøj på nettet og det viser sig at være en guldgrube af tid og besparelser. Hun kan købe billigt pigetøj - nærmest til det halve af hvad hun betaler inde i byen. Hun kan købe tøjet når alle pigerne er lagt i seng - eller i frokostpausen på arbejdet. Det er jo selvfølgelig ikke Småfolk børnetøj eller Katvig børnetøj, men det er stadig beklædning til børn. I stedet for at køre ind til byen for at handle pigetøj, kan de nu pludselig bruge tiden i haven eller tage på nogle ture sammen og være mere sociale med hinanden.

Har du overvejet, hvor meget tid du kan spare ved at købe billigt pigetøj over nettet?

Billigt Pigetøj

Der er ikke noget som billige pigetøj - specielt når man har 2 meget krævende piger derhjemme.

- Lene Hansson

Pigetøj

Børnetøj Online har godt nok meget forskelligt børnetøj - det passer mig rigtig godt, så jeg ikke skal lede flere steder.

- Jonna Jensen

Pigetøj Online

Der er ikke noget så tidsbesparende som at købe pigetøj online. Det har virkelig optimeret min hverdag, tak Børnetøj Online.

- Petra Lund